Om oss

Etablering
Hva er egentlig sammenhengen mellom kongefamilien, kjente kokker, designerklær, pizzaovner, superstjerne Mary-Kate Olsen og en liten butikk i Balestrand? Svaret er Abby.
Abby boutique er en liten motebutikk i Balestrand som ble etablert av Ásdis Hrund Einarsdottir (Abby) i 2012. Abby kommer fra Reykjavik og det var kjærligheten som gjorde at hun endte opp i Sogn og Fjordane. Mote har alltid vært en stor interesse og når hun merket behov i Sogn og Fjordane, åpnet hun like greit en  butikk. Det å åpne en klesbutikk i lille Balestrand er både tøft og utfordrende. Merkene butikken fører viser til hardt arbeid og klærne som selges er av høy kvalitet. Det var med god hjelp, trofaste kunder og mange flotte omtaler at vi kunne lansere vår egen nettbutikk i november 2013.  
Abby boutique er opptatt av å kunne tilby deg som kunde moteriktige klær i god kvalitet. Vi tilbyr hovedsakelig Skandinaviske merker. Det viktigste for Abby er at kundene som handler er fornøyde. Vi er opptatt av å selge klær i høy kvalitet og vårt mål er at alle som handler skal føle seg vel i det de kjøper med seg hjem.Etter 6 år med hardt arbeid, pågangsmot og dyktige medarbeidere er Abby boutique i lille Balestrand blitt et møtested for handleglade mennesker. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til en god og hyggelig handel.
Abbyjentene